45+

Stel jij jezelf weleens de volgende vragen – Hoe ziet mijn baan eruit over 10 jaar? Met welke ontwikkelingen krijg ik te maken in mijn functie? Kan ik mijn werk in de toekomst nog wel uitvoeren? Of misschien nog wel een belangrijkere vraag: word ik nog blij van mijn werk? Wil jij een antwoord op deze vragen, dan helpen we jou daar graag bij. CarriereCoachCafe biedt jou graag een Persoonlijk Ontwikkeladvies aan. Zo ontdek jij waar je staat in je loopbaan en waar je naartoe wilt. Dat is leuk en geeft je energie. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Lees snel verder en meld je aan!

Gratis Persoonlijk Ontwikkeladvies 45-plussers

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een tijdelijke subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ in het leven geroepen. Een unieke kans om als 45-plusser kosteloos loopbaanadvies te krijgen van gekwalificeerde loopbaancoaches. Natuurlijk wil je dat je zo’n ontwikkelplan met een goede loopbaanadviseur kunt opstellen. Daarom heeft CarriereCoachCafe alvast een aantal gekwalificeerde en ervaren coaches geselecteerd.

Het ontwikkeladvies in het kort: 

1.        In twee tot vier gesprekken met een loopbaanadviseur bespreek je jouw mogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.

2.        Vervolgens maak je samen met de loopbaanadviseur een ontwikkelplan. 

3.        Het ontwikkelplan geeft je een duidelijk beeld van wat nodig is om ook de aankomende jaren te doen wat jij leuk vindt.

4.        Je kunt er vervolgens zelf voor kiezen wat je met het ontwikkelplan gaat doen.

Ter ondersteuning van het traject krijg je van ons het werkboek Talentmanagement.

Wacht niet langer en meld je direct aan via info@carrierecoachcafe.nl. Wij nemen daarna snel contact met je op om een intake te plannen.

We hopen je snel voor te kunnen stellen aan een van onze coaches.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.