Coaches

Ineke van Dijk heeft een master in de organisatie-antropologie. Ze heeft sinds 1985 een eigen praktijk voor coaching en organisatie-advies. Ze is gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en conflict oplossen (o.a. door middel van mediation). Als coach geeft Ineke op hoog niveau begeleiding geeft aan persoonlijke veranderingsprocessen en is breed inzetbaar. Ineke is ook ervaren in het begeleiden van zeer getalenteerde pubers. Binnen organisaties heeft ze gewerkt met diverse waardenoriëntaties en interculturele problematiek. Naast particulieren heeft Ineke gewerkt voor grote bedrijven zoals: Rabobank, Heineken, KEMA, Kamer van Koophandel Amsterdam en Rotterdam en IMK. Ineke is ook initiatiefnemer van het Carrière Coach Café.

Contact met Ineke van Dijk?  www.inekevandijk-coach.nl of 06-22301903

Dick SpangenbergDick Spangenberg is andragoloog en heeft een master in organisatieontwikkeling. Hij is meer dan 20 jaar werkzaam op het gebied van coaching, outplacement, sollicitatiebegeleiding, training en organisatieadvies in de profit en non-profit sector, zowel op individuele basis als met teams en vanuit diverse bedrijven. Hij heeft o.a. opdrachten gedaan voor Gemeentelijke overheid, Price Waterhouse Coopers, Koninklijke de Ruijter, Ministeries, UMCU.
Dick is voor Nederland opleider voor het Barrett Valuescentre, waar het gaat om waardengericht functioneren en waarden gericht ondernemen en taal de rode draad is. Dick houdt van talentontwikkeling en diversiteit, wil graag mensen en organisaties echt verder helpen zodat ze vanuit hun eigen talent zo snel mogelijk de eigen draad op een volgend level weer op kunnen pakken.

Contact met Dick Spangenberg? www.spangenbergconsultants.nl of 0653178243

Albert TobyAlbert Toby werkt sinds 1991 als zelfstandig regressietherapeut. Hij is gespecialiseerd in het opsporen en verwerken van onverwerkte ervaringen en eventuele traumatiek. Nieuwe inzichten bieden nieuw uitzicht en daarmee nieuw perspectief. Dat helpt mensen om een verbeterde versie van zichzelf neer te zetten, die in overeenstemming is met hun blauwdruk en passie. Recent heeft Albert ''Reset & Match'' opgericht, een samenwerkingsverband voor begeleiding van transformatieprocessen. Daarnaast is hij gespreksleider bij ''Dialoogavonden'' in Soest, Purmerend en Lisse. Hij was jarenlang coach en begeleider van Anand, vijfvoudig wereldkampioen schaken. In 2007 ontving hij de Frontier Magazine Award. Motto: ''Verbeter de wereld, begin bij jezelf.''

Contact met Albert Toby? www.tobyornottoby.com of 06 15909100

Manou van EertenManou van Eerten is zelfstandig coach en trainer. Zij is één van de externe trainers van het Kans Café bij de Werkpleinen Noord en Zuid/West. Zij coacht daarnaast Young Professionals rond loopbaanvraagstukken, balans werk/privé en het dertigerdilemma. Als veranderkundig adviseur begeleidt zij al ruim twaalf jaar verandertrajecten in het maatschappelijke domein wonen, zorg- en welzijn bij gemeenten, woningcorporaties en zorgaanbieders. 
Manou heeft eerder aan de Vrije Universiteit Amsterdam gewerkt als docent en onderzoeker vanuit de vakgroep Organisatieantropologie. Klanten omschrijven haar als scherp, kritisch en rustig.

Kaki MarkusKaki Markus heeft een master Bedrijfskunde. Na een Marketing loopbaan bij nationale en multinationale bedrijven (o.a. Verkade, Colgate-Palmolive) doceert zij op dit moment Marketing en Kritisch Denken aan de International Business School van de Hogeschool van Amsterdam. 
Daarnaast heeft Kaki als certified professional coach een coachpraktijk waar haar ervaring in het bedrijfsleven, marketingkennis en persoonlijke betrokkenheid goed van pas komen in het ondersteunen van cliënten op weg naar het behalen van hun doelstellingen.
Kaki coacht zowel in de Nederlandse als de Engelse taal.

 

     Contact met Kaki Markus? www.kadimaonlinecoaching.com of 06     47152054

Floris SiekmanFloris Siekman is arbeid- en organisatiesocioloog en werkt sinds 2 jaar als coach en socratisch gespreksleider. Daarnaast houdt hij zich bezig met Thrivability, dialogen in Amsterdam en filosoferen met kinderen. Zijn liefde voor praktisch filosofisch onderzoek maakt hem tot een sterke vragensteller waardoor klanten zelf tot inzicht komen. Voordat Floris als zelfstandige begon heeft hij gewerkt als beleidsmedewerker, projectleider en contractmanager bij organisaties als Zorg en Zekerheid, NS (Projectconsult en NS Facilitair Bedrijf) en Hogeschool Van Hall Larenstein. Floris heeft aan de wieg gestaan van het Carrière Coach Café.

Contact met Flors Siekman? www.thinkon.nl of 06 27142882